Nothing.

Assalamualaikum.


Macam pelik pulak kan bila akak meera korang nie update blog? Tapi, takde lah pelik bin ajaib mana pon. Meera baru je update beberapa-beberapa... 1,2,3... Ha, ntah lah bila meera update pon tak ingat. Bukannya ada yang nak jejak blog meera nie pon. Setakat meera jelah yang hari-hari bukak blog sendiri untuk tengok post orang lain. Macam mana korang boleh ada idea nak update blog ek? Haihh, kesian pulak meera tengok blog meera nie, dah lah yang follow sikit. Post, jangan ditanya, memang sikit. Orang lain dah ratus-ratus, meera baru puluh-puluh. Heishh, susah betul nak cari idea. Padahal, sebelum nak buat post nie, meera ada nak cerita something tapi hilang tetiba. Maybe takde mood kodd. Tengoklah kalau meera ada benda important nak share ke, baru meera update, k?

No comments:

Post a Comment